Mth itad not working

ModelRailroadForums.com is a free Model Railroad Discussion Forum and photo gallery. We cover all scales and sizes of model railroads. Whether you're a master model railroader or just getting started, you'll find something of interest here.


zipper69

New Member
I wired my ITAD to my MTH Crossing signal lights.

- hooked it to my transformer, under "variable" and it immediately started making its noise and the lights flashed without any activation by motion.

- turned off power and hooked to "accessory" side of transformer and now I get nothing. Tested signal lights by themselves and they work and sound device works,

but ITAD will not trigger the crossing signals to activate with motion.

Any Ideas? Can you burn anything out in the ITAD?

Thanks.

Mr. Bill
 




Affiliate Disclosure: We may receive a commision from some of the links and ads shown on this website (Learn More Here)


ModelRailroadForums.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com

RailroadBookstore.com - An online railroad bookstore featuring a curated selection of new and used railroad books. Railroad pictorials, railroad history, steam locomotives, passenger trains, modern railroading. Hundreds of titles available, most at discount prices! We also have a video and children's book section.

ModelRailroadBookstore.com - An online model railroad bookstore featuring a curated selection of new and used books. Layout design, track plans, scenery and structure building, wiring, DCC, Tinplate, Toy Trains, Price Guides and more.

Top