Switches have gone dark

ModelRailroadForums.com is a free Model Railroad Discussion Forum and photo gallery. We cover all scales and sizes of model railroads. Whether you're a master model railroader or just getting started, you'll find something of interest here.


zipper69

New Member
O Gauge

I have 5 O-31 Lionel remote switches.
They get power from my accessory board, which is sending out 12.5 volts.
They all of a sudden have stopped lighting up and have no remote power function.
I have measured the volts to the switch and it says 12.5. So power is getting there.

I can switch them to "track Power" and they do light up and work fine in that mode.

They have never not functioned before. Any ideas?
 




Affiliate Disclosure: We may receive a commision from some of the links and ads shown on this website (Learn More Here)


ModelRailroadForums.com is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to amazon.com

RailroadBookstore.com - An online railroad bookstore featuring a curated selection of new and used railroad books. Railroad pictorials, railroad history, steam locomotives, passenger trains, modern railroading. Hundreds of titles available, most at discount prices! We also have a video and children's book section.

ModelRailroadBookstore.com - An online model railroad bookstore featuring a curated selection of new and used books. Layout design, track plans, scenery and structure building, wiring, DCC, Tinplate, Toy Trains, Price Guides and more.

Top